Xplora- Powered by PepCall

Remi -

Xplora- Barnas første mobiltelefon kommer med SIM kort, og abonnement fra PepCall.

Gå til XPLORA Her:

XPLORA Kundesenter

Kjøp XPLORA her:

XPLORA

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

8 Kommentarer

• 0
    Avatar
    Kjersti Røgeberg
    Redigert av Kjersti Røgeberg
  • 0
    Avatar
    Hilde Skaaland

Har xplora abonnement fri SMS og tale?

• 0
    Avatar
    Remi

Ja. Fri tale. SMS og Data.

SMS er fritt det også. Men skjermen er for liten til at det kan skrives SMS på den, så den funksjonen er utelatt på XPLORA.

Data; Den bruker litt data for å oppdatere seg, og laste ned ny software når vi oppdaterer app og funksjoner på XPLORA klokken. Dette går automatisk.

• 0
    Avatar
    Rikke Yvonne

Hva koster abonnement PR Månde hos dere? Jeg har 2 klokker med abonnement. Hva koster d og ringe til Sverige?

• 0
    Avatar
    Laila slartmann

Kommer ikke inn på app, sånn at vi får begynt å bruke tlfonen....

• 0
    Avatar
    Remi

For oppsett og råd se her: https://xplora.zendesk.com/hc/no

• 0
    Avatar
    Remi

Husk at det aller raskeste er å sende oss en mail på kundeservice@xplora.no

Avatar
    Gry-Anette Ødegård

Jeg har ikke nettilgang på min explora