Viderekoble mobilen?

Remi -

Slik viderekobler du mobilen

Her viser vi deg hvordan du aktiverer eller deaktiverer viderekobling fra din mobil.

Viderekobling

Med viderekobling kan du sette over alle samtaler fra din mobil til et annet nummer eller MobilSvar.

Viderekobling aktiverer du med en tastekommando. Det er forskjellige tastekommandoer for de forskjellig typene viderekobling. Du finner oversikt over alle tastekommandoene under

Viderekoblingskoder:

Slå på:

Generell viderekobling (viderekobles ved ikke svar etter 20 sek, ved ikke kontakt og ved opptatt):

**004*telefonnummer det skal kobles til #, trykk på ring/send

Direkte viderekobling (det vil ikke ringe på din egen mobil): **21*telefonnummeret det skal kobles til#, trykk ring/send

Viderekobling ved ikke svar, med tidsforsinkelse (antall sekunder det skal ringe før samtalen viderekobles): **61*telefonnummeret det skal kobles til**tid i sekunder(maks 30)#, trykk ring/send

Viderekobling ved ikke kontakt (utenfor dekning eller lignende): **62*telefonnummeret det skal kobles til #, trykk ring/send

Viderekobling ved opptatt: **67*telefonnummeret det skal kobles til #, trykk ring/send

For noen mobiler kan det være nødvendig å taste inn to stjerner foran telefonnummeret det skal viderekobles til. Eksempel: **004**telefonnummeret det skal kobles til #, trykk ring/send.

Slå av viderekobling

Slå av Generell viderekobling: ##002#, trykk ring/send

Slå av Direkte viderekobling: ##21#, trykk ring/send

Slå av Viderekobling ved ikke svar: ##61#,trykk ring/send

Slå av Viderekobling ved ikke kontakt (utenfor dekning eller lignende): ##62#, trykk ring/send

Slå av Viderekobling ved opptatt: ##67#, trykk ring/send