Har jeg Automatgir eller AUTO?

Remi -

Om du ble PepCal kunde FØR 1 februar, har du mest sannsynlig abonnementet "Automatgir".
Denne modellen finner du ikke på nettsidene, da dette abonnementet ikke selges lenger, men om du har den i dag, får du beholde den om du ønsker det!

Men om du ønsker AUTO, som er et nytt abonnement, kan vi endre det for deg.
Dette abonnementet er ment for to typer brukere: Dem som vil ha en lav fast avgift, for de bruker telefonen sjeldent, og dem som er "moderne" mobilkunder.
Kunder som bruker Apper til å ringe, og sende meldinger over WiFi nettet, vil potensielt få MEGET lave regninger med AUTO
NB: Her betaler man for Tale/SMS/MMS + data pakker.

Her er modellene:
Denne modellen er IKKE i salg lenger, men om du har den i dag, får du beholde den om du ønsker det!

PepCall - Automatgiret.

Du starter hver måned på kr 39,-

Ved bruk under 15 min tale, og/eller 30 sms/mms, og/eller 20 mb data: Er prisen kr 39.-
Ved bruk under 150 min tale, og/eller 200 sms/mms, og/eller 200 mb data: Er prisen kr 139.-
Tale/ SMS/ data til/fra/i utland og spesialnummer kommer i tillegg.

Deretter er girene som følger:
1. Opp til 1500 MB: 239.-
2. Opp til 5500 MB: 339.-
3. Opp til 8500 MB: 439.-
4. Opp til 12500 MB: 639.-
5. Opp til 20500 MB: 839.-

Over 20500 MB data er prisen 0,99 øre pr MB. Max pris er 399.- pr måned.

Inkludert i prisene listet 1-4 har du har fri tale og sms til vanli
ge norske fast og mobilbnummer. Spesialnummer og utland har egne priser:
www.pepcall.no/priser

Her er AUTO: