Datakontroll Utland

Remi -

Datakontroll Utland

Pris: 0,- / måned
Etablering: 0,-

Denne tjenesten hjelper deg å ha kontroll på databruken i utlandet. Det er ulikt hva det koster å laste ned data i gjestenettverk når du er på reise (roaming). «Datakontroll Utland» sender deg en SMS når du nærmer deg et forbruk av data på 500,-. Denne SMS’en kan du besvare med «Fortsett utland» og nedlastningen av data kan fortsette om du ønsker det.

Priser for Utlandet finner du her:

http://www.pepcall.no/priser-utland-og-spesialnummer/

Slik fungerer Datakontroll Utland:
•      For at du ikke skal risikere at datakostnadene løper løpsk i utlandet, har alle våre abonnement en beløpsgrense for databruk på 500 kr per måned.
•      Du vil motta en SMS-varsling når du nærmer deg beløpsgrensen på 500 kr.
•      Du velger selv om du vil fortsette å bruke data i utlandet, ellers sperres abonnementet for videre databruk i utlandet ut måneden.

- Du kan øke grensen så mange ganger du har behov for ved å sende SMS med FORTSETT UTLAND til 1999. Hver gang økes grensen med 500 kr. Beløpsgrensen blir tilbakestilt til den opprinnelige beløpsgrensen på 500 kr neste måned.

- Dersom du ikke lenger ønsker å benytte tjenesten kan du sende kodeord STOPP UTLAND til 1999. Du vil da ikke lenger motta varsler eller bli sperret ved et nådd forbruk på kr 500.-

OBS: tjenesten kan fjernes på Min Side.

Du gjøres da oppmerksom på at man aldri vil motta varsler i utlandet, uansett hvor høyt forbruket blir.