Jeg trenger nytt SIM-kort / Tvilling SIM-kort

Remi -

Fått ny telefon?

Det er ikke sikkert du trenger nytt SIM-kort. Kanskje det SIM kortet du har passer i den nye telefonen. Se tegning under. Om du har kastet rammen; Send en mail til kundeservice@pepcall.no , og vi sender deg nytt SIM kort i posten samme dag. Pris for erstatningsSIM er 79.-

Jeg har mistet telefonen

Har du husket å sperre den, om du er redd den er stjålet? Gå inn på min side, og sperr for utgående trafikk om du er usikker.

Da trenger du nytt SIM kort. Send en mail til kundeservice@pepcall.no, og vi sender deg nytt SIM kort i posten samme dag. Pris for erstatningsSIM er 79.-

SIMkortet er ødelagt

Det er svært sjelden SIM-kort er ødelagt, men mindre de er blitt utsatt for fysisk håndtering. Om SIM-kort står i telefonen, og ikke er tatt ut, bør du feilsøke på andre måter før du tar ut SIM-kortet. Om det er knekt; Send en mail til kundeservice@pepcall.no, og vi sender deg nytt SIM kort i posten samme dag. Pris for erstatningsSIM er 79.-

Jeg vil ha tvilling SIM-kort

PepCall har kun tvillingSIM-kort til databruk. Nettbrett/ iPad og lignende. Dette er et rent dataSIM-kort, og det kan ikke brukes til å ringe med på telenettet. Vil du ha et Data-tvillingSIM-kort, så send en mail til kundeservice@pepcall.no. Vi sender samme dag. Prisen er 39.- pr måned. Data trekkes rett fra ditt hovedabonnement, og kommer på faktura som avtalt.

Hvilket SIM-kort skal jeg bruke?

SIM-kortet fra PepCall består av både vanlig, micro og nano-simkort og skal passe uansett hvilken type telefon du har.

• Vanlig sim brukes normalt i litt eldre telefonmodeller.
  • Microsim benyttes i Iphone 4 og en rekke andre telefoner.
  • Nanosim brukes i Iphone 5, Iphone 6, Ipad Air og mini og er det minste simkortet.

Sjekk hvilket SIM-kort din telefon krever før du setter inn ditt nye PepCall SIM-kort. Alle SIM-kort fra PepCall har støtte for 4G.Om du skulle trenge å bytte SIM-kort bestiller du dette på MineSider. Du beholder selvfølgelig ditt nåværende telefonnummer selv om du bytter SIM-kort.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

2 Kommentarer

• 0
    Avatar
    Par Sung Lianching

Hei:) Ej vil gjerne å ha med denne tl: 48057064.
    Hilsen Par Sung

• 0
    Avatar
    Remi

Send oss en mail på kundeservice@pepcall.no , så ordner vi det for deg!