Logg på min side

Remi -

Hvor finner jeg min side?

Se video på Youtube:

Du finner min side på pepcall.no

Eller du kan bruke denne linken: https://minside.pepcall.no

Hvordan logge seg inn?

Bruk ditt Pepcall registrerte telefonnummer til å logge deg inn. Passord får du ved å velge Glemt passord / Ny bruker

Hvordan få nytt passord?

Skriv inn ditt telefonnummer.

Det nye passordet sendes til din e-postadresse eller mobiltelefon.

Hvis du velger e-post, vil passordet kun bli sendt hvis det er registrert en gyldig e-postadresse på abonnementet.

Når du har mottatt engangspassordet kan du logge deg inn ved å fylle inn dette, sammen med et nytt passord som du bestemmer selv.

Jeg får feilmelding

Prøv på nytt. Sjekk at du har skrevet riktig nummer, og at din bestilling hos PepCall er gått gjennom. Om dette ikke virker; Send oss en mail på kundeservice, så sjekker vi dette for deg!