Feil pris på faktura, for jeg bruker ikke data!

Remi -

Jeg mener jeg har fått feil pris på faktura, for jeg bruker ikke data!

Det er ikke bare data som påvirker Automatgiret. Det er også tale og SMS/MMS.

Den første i måneden er alltid prisen på ditt abonnement 39.-

Deretter er det opp til deg hva regningen skal bli, etter hvor mye du ringer/ sender SMS+MMS, eller hvor mye data du bruker.

Når du har brukt opp pakken i giret du er på, går du automatisk videre til neste pakke. Det er ikke bare data som påvirker Automatgiret. De laveste girene påvirkes også av tale, og SMS+MMS.

Men etter 239.- giret er det KUN data som påvirker, for heretter er det fri tale/SMS/MMS.

PepCall - Automatgiret.

Du starter hver måned på kr 39,-

Ved bruk under 15 min tale, og/eller 30 sms/mms, og/eller 20 mb data: kr 39.-

Ved bruk under 150 min tale, og/eller 200 sms/mms, og/eller 200 mb data: kr 139.-

Deretter er girene som følger, og det er Fri tale/SMS/MMS;

4. Opp til 12500 MB: 639.-
  5. Opp til 20500 MB: 839.-