Dårlig dekning?

Remi -

Dårlig dekning?

Ingen tjeneste?

Brytes samtaler?

Først av alt: sjekk om det er driftsmeldinger i Telenor nettet her: Telenor-privat-driftsmeldinger

Dekning er ganske enkelt at din mobil mottar radiosignaler fra en basestasjon med god nok styrke og kvalitet slik at du kan gjennomføre en samtale eller bruke data.

Det er spesielt to faktorer som spiller inn for at dekningen skal oppfattes som god:

• Signalstyrken er sterk nok til at mobilen kan motta signaler
  • Mobilnettet er satt opp og konfigurert på en slik måte at din mobil opplever best mulig kvalitet uten dropp eller stopp i datasurfing selv om du er i bevegelse langs, vei, til fots eller i tog og t-bane.

Hva gjør jeg?

Sjekk først av alt denne linken:
Dette er Telenors dekningskart. Har du dekning der du er?
http://www.telenor.no/privat/dekning/

Om ja, og du fortsatt ikke får dekning:
1. slå av/på mobiltelefonen, for å se om dette løser problemet.

2. Er det andre i samme område som også har problemer? (ja / nei / vet ikke)

3. test SIM-kort i en annen mobiltelefon/modem, for å se om feilen følger utstyret eller SIM-kort.

4. Hvis du har dårlig 3G dekning der du befinner seg, lås telefonen til 2G (GSM). Dette gjøres på selve mobiltelefonen. Prosedyren for dette varierer utfra hvilken mobiltelefon kunden bruker. Hjelper dette?

5. endr posisjon og se om det gir en forskjell.
6. Er det forskjell på innendørs og utendørs dekning?

Om ingen ting virker. Send en mail til oss på kundeservice@pepcall.no med følgende opplysninger:

Følgende punkter må også være med i feilmeldingen:

• Nøyaktig adresse der du opplever problemer.
• Mobil nummer feilen gjelder.
• Dato og tidspunkt for feil.
• Noter ned eksempler på anropsforsøk du har gjort når han har opplevet problemer.
(Mobilnummer han ringte fra og til. Ved innkommende anrop; hvilket nummer ringer?)
• Når merket du problemet første gang? (dato / tid)

Send det til oss på kundeservice@pepcall.no