Ikke internett eller MMS på telefonen din?

Remi -

MMS og Internett:
For å sette opp din telefon for å benytte internett, må du legge inn et ‘Tilgangspunktnavn/APN’.

Dette gjøres som regel under Innstillinger – Mobildata/Mobilnettverk på din telefon.
• Tilgangspunktnavn/APN: telenor

For å sette opp din telefon for å benytte internett, må du legge inn et ‘Tilgangspunktnavn/APN’.
Dette gjøres som regetl under Innstillinger – Mobildata/Mobilnettverk på din telefon.

MMS
APN: telenor
MMSC: http://mmsc
MMS-proxy: 10.10.10.11:8080
Maks. MMS-størrelse: 307200

Dersom MMS fortsatt ikke fungerer på din telefon må du se i brukerveiledningen for din mobiltelefon.

Merk: Man kan også oppleve at MMS ikke fungerer når man er tilkoblet WIFI. Slå av WIFI for å utelukke dette som årsak. Husk å sjekke at Mobildata er på.