AUTOMATISK RETT DATAPRIS - AUTO

Remi -

Er du litt smart så kan du spare mye hver måned

Poenget med dette abonnementet er å tenke nytt, bruke din datapakke til å ringe, og sende meldinger. Dette er framtiden.

Tiden da dette var en kul telefon er forbi:

Det skal være bekymringsfritt å bruke mobilen. Med PepCall Autodata får du et mobilabonnement som automatisk tilpasser seg etter ditt forbruk.

Mange unge (og voksne) ringer med Facetime og Skype, og sender meldinger med iMessage, Facebook Messenger, WhatsApp eller Kik. Så hvorfor skal man da betale for ubegrenset med tellerskritt når det aller meste som skjer på smartmobilen handler om data?

Du slipper dermed å betale for tale og SMS om du bruker Apper som gjør det samme som teleoperatøren; ringer, og sender meldinger til dine venner.

Perfekt for deg som henger med i tiden og bruker mye apps.

Utenlandspriser, samt info om hvilke forhold som påvirker hastigheten finner du her. Vanlig hastighet er 6 mbit på PepCall Automatgir. Flere valgmuligheter finnes på min side.

Hva skjer om jeg går over 5 GB?

Da er prisen 89 øre pr MB. Makspris 399.-

Siden du helt automatisk får den billigste pakken hver måned trenger du ikke å tenke på noe. Du trenger ikke engang å velge noe. Det er bare å bytte til PepCall, så ordner vi resten. Bytt til PepCall nå

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

1 Kommentarer