Hvordan bruke min side- hva kan jeg gjøre på min side?

Remi -

Her finner du ditt faktiske forbruk. For dem som har Automatgiret, ser du hvor mye du har igjen på nåværende gir. For deg som har fastprispakker, ser du hvor mye du har igjen av pakken din.

Her finner du alle tjenestene du har tilgjengelig hos PepCall.

Husk å bekrefte ditt valg med å trykke på "Vil du aktivere denne tjenesten?"

Her finner du dine PIN og PUK koder. Du kan også sperre ditt abonnement om din telefon er blitt stjålet. Meld fra til kundeservice så snart som mulig, så vi får sendt det nytt SIM-kort, om du mister det.

Her finner du kopier på alle dine faktura. Og hvilket forbruk du har hatt. Det som står som minus, er faktura som ikke er forfalt enda.

Her kan du endre ditt passord, slik at du har et passord som passer deg bedre!

Du kan også endre på din epost adresse. Dette er den epost adressen vi sender faktura på.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

1 Kommentarer

• 0
    Avatar
    Mamoon Tariq

Hvor og hvor mye vil bli kunder av pepcall. Jeg tenker at hele norge skal bytte til rimelige pris med telenor dekning hvis pepcall fortsetter med dette tilbud.