Bytte av SIM-kort med iPhone

Remi -

Bytte av SIM-kort med iPhone

Det kan oppstå visse problemer ved bytte av SIM-kort hvis du bruker iPhone.

Du vil få følgende beskjed, etter at nytt SIM er satt inn:

-"Ugyldig SIM-kort"

-"SIM-kort mangler"

-"Finner ingen SIM"

Hvis du får følgende beskjeder, må du først prøve å koble telefonen til iTunes på nytt.

Hvis ikke det fungerer, må du gjenopprette telefonen til fabrikkinnstillinger og nyeste versjon av iOS.

Husk å ta en sikkerhetskopiering av innholdet ditt via iTunes.

Slik gjenoppretter du din iPhone:

1: Koble enheten til datamaskinen med kabelen som fulgte med enheten.

2: Velg iPhone, når den vises i iTunes. Klikk på gjenopprett på Oversikt-panelet.

3: Klikk på Gjenopprett igjen for å bekrefte at du vil gjenopprette enheten til fabrikkinnstillinger

og slette alle data og innhold. iTunes vil laste ned iOS programvarefilen og gjenopprette iOS enheten.

4. Når iOS-enheten er gjenopprettet til fabrikkinnstillingene, starter den på nytt. Når den har gjort det, ser du

velkomstbildet "Skyv for å konfigurere". Følg trinnene i iOS-oppsettassistenten. Du kan klargjøre enheten som ny

eller bruke en tidligere sikkerhetskopi. Hvis iOS-enheten har en mobiltjeneste, vil den aktiveres etter gjenopprettingen.