Hastighet på nettet. 3G - 4G

Remi -

Hvilken fart har jeg med mitt PepCall abonnement?

Alle PepCall abonnement benytter Telenors "Fri Fart".

Hva betyr dette? Om du har en smarttelefon, betyr hastighet rett og slett at du får en bedre brukeropplevelse. Om du for eksempel vil se en Youtube-video uten at det hakker eller stopper opp, må datastrømmen renne fort nok fra serveren til mobilen din.

Dekning avhenger av hvor mange som bruker mobilnettet samtidig i området du befinner deg. Det avhenger også av om du er innendørs eller utendørs, for eksempel kan tykke vegger redusere dekningen. Vårt dekningskart viser kun teoretiske signaler, og kan derfor variere noe fra faktiske signaler.

Her kan du sjekke din forventede fart:

Telenor Fri Fart

Hastigheter over mobilnettet vil kunne variere ut i fra:

• Hvilken type dekning du har (2G, 3G, eller 4G)
  • Om du befinner deg innendørs eller utendørs
  • Avstand til nærmeste basestasjon
  • Hvor mange som er på nett samtidig
  • Tykke vegger (mur, betong, med mer)
  • Andre trådløse elementer kan også forstyrre signalene
  • Vær, topografi eller vegetasjon. Regnvær og vegetasjon, som for eksempel tett skog, kan for eksempel redusere dekningen
  • Hastigheten er også avhengig av hvilke teknologier mobiltelefonen eller USB-modemet støtter, og hvor gode antenner du har.

0 Kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.